Dalvejen 137, Balle, 8600 Silkeborg

134m2 SKØN FAMILIEVILLE I BALLE MED EN DEJLIG HAVE OG SMUK TERRASSE

Dejlig rummelig familievilla, hvor beliggenheden er i top på en børnevenlig vej. Her er du samtidig tæt på natur, skole, dagsinstitutioner samt indkøb.
Boligens 134 m2 fordeler sig på 3 gode værelser med indbygningsskabe, et dejlig praktisk bryggers og et fantastisk køkkenalrum.
Til køkkenalrummet er der blevet bygget en skøn stue med plads til den helt store familiesofa, eller det ovale spisebord. Stuen er også udstyret med en nyere brændeovn som med fordel kan forlænge aftenerne. Køkkenet er et vedligeholdt lyst KVIK køkken med gode detaljer.

Til boligen medfølger også en stor garage med plads til en bil, god trailer eller diverse haveredskaber. Endvidere kan man samle hele familien og forlænge de skønne aftener på husets ikke bare éne terrasse men to skønne terrasser.
Fra stuen er der direkte adgang til den store træ terrasse med fri adgang til en skøn stor have med rigelig plads til boldspil, trampolin eller endda en frokostpause for de mindste under træerne.

VI FREMHÆVER
* 3 gode værelser + 1 badeværelse + 1 køkkenalrum + stue
* Skøn og opvokset have med 2 solrige terrasser
* Fjernvarme og en skøn brændeovn
* Stor garage, og ekstra parkering til trailer mm. på grus.
* Perfekt til børnefamilien + kort til skole og indkøb
* Nem adgang til motorvejen

Ejendommen er beriget med 1.065 m2 grund og giver de bedste rammer for børnefamilien. Boligen skal bestemt opleves, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.