Højmarkstoften 60, Balle, 8600 Silkeborg

SMUK VILLA I BALLE MED FANTASTISK HAVE - SKOV OG NATUR I "BAGHAVEN"

Smuk perle i attraktive Balle. Ejendommen er beliggende på et af de bedste beliggenheder i Balle, direkte til skoven, og på lukket vej. Udsøgt beliggenhed hvad angår børnefamilier.

En yders præsentabel 2-plansvilla som indeholder en rummelig entre. Hertil et charmerende tidsløst køkken, med udgang til husets udestue. Opholdsstuen byder på mange gode m2, og er let at indrette med dens gode vikler og lysindfald fra de store vinduer.

1-sal har 3 gode lyse værelser. Fra det store soveværelse vil man kunne nyde morgenkaffen på den overdækket altan. Endvidere et stort lyst badeværelse, og repos med flere muligheder for kontorplads eller en hyggelig tv stue.

Haven er noget helt for sig selv. Den skal opleves og man vil med det samme gå på opdagelse i alle de smukke bede og kroge. Der er blandt andet drivhus, plantekasser mm. Derudover er der direkte adgang fra baghaven, ud til et stort grønt område, som giver rig mulighed for at være aktiv i den skønne natur.

VI FREMHÆVER:
* 3 gode værelser samt 2 badeværelser
* God beliggenhed tæt på centrum, samt få meter fra fantastisk natur og stisystemer til Balleskolen og indkøb
* Skønt beliggende hus i villakvarter med rigelig børnefamilier omkring
* Hertil carport og garage på 52 m2
* Stor grund opgrænsende til naturen

Fra vejen er der sti direkte til Balleskolen, daginstitutioner samt indkøb. I baghaven har du fantastisk natur med sø, og stort skovområde. Herudover 3,5 km til Silkeborg Centrum og få minutter til motorvejen Århus/Herning.

Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.