Vejlbovej 3, Sydbyen, 8600 Silkeborg

SMUK PERLE BELIGGENDE I SYDBYEN - MED SKØNNE DETALJER

Det skønnest beliggende rækkehus i Sydbyen, i det attraktive område nær handelslivet og naturen i indelukket. Med denne bolig kan du komme til at opleve Sydbyens ekstraordinære charme, og så endda kun med gåafstand til minigolf, eller en bådtur i sommervejret. Bolig er totalrenoveret i år 2007 med smukke detaljer på 1. sal med loft til kip. Boligen åbner ind til en skøn rummelig stue og dejligt køkken alrum, med udgang til husets dejlige og nemme have. I stueetagen er der også et gæstetoilet med bad, som er særdeles praktisk når man inviterer til skøn mad og vin i stueetagen.
1. sal byder på 2 store værelser og et stort badeværelse med spabad. Her emmer af absolut rolige omgivelser og et smukt lysindfald.
Fra husets alrum, kommer man direkte ud til boligens skønne terrasse og have. Herfra har man privat udgang til vejen, og til eget skur.

VI FREMHÆVER:
* 2 store værelser + 2 badeværelser
* Boligen er totalrenoveret i 2007-2008
* Flot hvidpudset bolig med engoberet tegltagsten
* Kort afstand til midtbyen samt Indelukket som oser af hygge og samvær
* Dejlig nem have med terrasse
* Filsede vægge og lofter
* Flotte plankegulve og træ/alu vinduer

Her har du muligheden for at erhverve en ejendom, de fleste går og drømmer om. Her går man ikke på kompromis med beliggenhed, og kommer tæt på alt hvad silkeborg har at byde på: Sø, natur, skov, samt alle de arrangementer som bliver afholdt i lokalsamfundet.
Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mægler på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.