Valhallavej 12, Hvinningdal, 8600 Silkeborg

SPÆNDENDE ARKITEKTTEGNET FAMILIEBOLIG TÆT PÅ SKOV OG NATUR

Nu har du muligheden for at opleve dette fantastiske arkitekttegnet dobbelthus fra år 2007. Boligen ligger i et særdeles attraktivt område, på en privat vej. Hvinningdal rummer også gode stisystemer og skøn natur med nem adgang til Silkeborg midtby.

Boligen byder på en spændende planløsning, med et moderne design. Fra bryggerset bliver man budt ind til husets lyse køkkenalrum med et moderne metallisk design og godt lysindfald fra de store vinduespartier, som også giver adgang til husets ene terrasse. Fortsætter man op langs husets lyse trapper, bliver man budt ind til to gode værelser, med badeværelse. I overetagen, er husets hjerterum - stuen, med direkte adgang til terrasse og en fantastisk udsigt. På overetagen er der et ekstra soveværelse, og plads til kontor.

Udendøres kan man nyde den gode terrasse, og indhegnet grund som er praktisk til husdyr. Baghaven er udsmykket med blomsterløg som springer smukt ud til sommer, og med en lille sti op til et udsigtspunkt. Her kan du med fordel nyde aftensolen og roen. Derudover medfølger en carport, med tilhørende udhus, med plads til opbevaring.

Få meter fra boligen, er der et fantastisk fælles område, som ejes og passes af grundejerforeningen. Her kan man blandt andet nyde godt af en skovtur ved vandet, tage en tur på gyngerne på legepladsen, eller blot nyde en god gåtur i naturen.

VI FREMHÆVER:
* Arkitekttegnet bolig i smukke omgivelser ved skov og å
* Velplaceret bolig for førstegangskøberne eller den nye familie
* Indflytningsklar 125 m2 bolig fra 2007
* Flere børnefamilier i området
* Attraktivt beliggende i Hvinningdal

Boligen og området skal bestemt opleves, kontakt os og book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.