Virklundvej 28, Virklund, 8600 Silkeborg

RUMMELIG VILLA I HJERTET AF VIRKLUND MED DEJLIG AFLUKKET HAVE

Går du med drømmen om at komme til et roligt familie- og naturrigt område så kunne netop denne bolig være noget for dig. Boligen byder på en anderledes opdeling, men med det rette øje ser man alle de små vidundere denne bolig har at byde på.
Fra husets entré bliver man ført ind til et stort køkkenalrum med plads til et stort spisebord med plads til gæster. Huset er inddelt med en skøn stor stue der evt. kunne opdeles til et ekstra værelse. Endvidere har man mulighed for at nyde en kop kaffe i den rummelige udestue.
På 1.sal har man glæde af 2 dejlige værelser, og mulighed for et ekstra værelse/kontor i det disponible rum. Boligen byder på et badeværelse og et toilet på 1. sal.
Fra køkkenalrummet har man mulighed for at komme ud til husets terrasse, og herfra videre til husets garage og depotrum.
Til huset medfølger den aflukket have med plads til boldspil og leg. Her har de voksne også mulighed for at udfolde sig kreativt med et skønt drivhus eller plantebede.

Vi fremhæver:
* Nem have med mulighed for trampolin og boldspil.
* Dejligt køkkenalrum og stue
* 1 badeværelse + 1 toilet på 1.sal
* 2 værelser med mulighed for flere
* Perfekt for singler eller den lille familie


Udover huset, får man også en dejlig lokal beliggenhed i hjertet af Virklund meget tæt på skole, dagsinstitutioner, indkøb og søbad

Book din fremvisning hos Grønne Silkeborgs mæglere på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.