Buskelundtoften 19, Buskelund, 8600 Silkeborg

BUSKELUND - NOK SILKEBORGS BEDSTE BELIGGENHED FOR BØRNEFAMILIEN

SELV DET MINDSTE VÆRELSE ER STORT
Lækker etplansvilla med den måske bedste beliggenhed for børnefamilien. Her er masser af lys, luft og god plads - også til hjemmearbejdspladsen. Det unikke ved boligen her, er dens placering for enden af lukket vej, og skolen samt dagsinstitutioner ligger i "baghaven".
Boligen er opført i 2003, og er løbende opdateret med bl.a. køkken, bad og gulve. Man fornemmer hurtigt at der ikke er gået på kompromis med kvalitet og endvidere skal bemærkes den flotte have, som er nem at holde og er med lækre solrige terrasser - stadig plads til fodboldmål og trampolin.
Huset byder på entré, i forbindelse med tilbygningen som idag indeholder 2 rigtig gode værelser/kontor, endvidere er der 3 gode børneværelser, stort bryggers, badeværelse og en fordelergang som munder ud i alrummet, hvor det flotte epoxy gulv løber igennem. Her er lyst og stemningsfuldt med fede detaljer, samt et flot og moderne køkken fra 2015 med karnap, samt opholdsstue med store lyspartier. Fra alrummet er der adgang til den hyggeligste terrasse med bl.a. vildmarksbad. For enden af huset er der et master bedroom, med eget walk-in, badeværelse samt toilet.

Vi fremhæver:
- Nem adgang til motorvej - dog ingen støjgener
- Velindrettet stilfuld villa med fede detaljer
- Skøn og opvokset have med solrig terrasse
- Fantastisk beliggenhed, i børnevenligt område
- Kort til skole og indkøb

Villaen er opført med fokus på detaljerne, og er tilpasset rammerne til et fantastisk familieliv, hvor du er roligt beliggende uden støjgener, og samtidig lige op af alt det som en børnefamilie har brug for i hverdagen. Her ej at forglemme det fantastiske stisystem, lukkede veje og masser af udendørs aktiviteter fra de mange unge børnefamilier.
En skarp villa, til en skarp pris! Hvornår kan en fremvisning passe dig?
Book din fremvisning hos Silkeborgs mægler Claus Grønne på tlf. 8681 6444 eller skriv til os på: mail@clausgroenne.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.